NL - God komt weer op aarde - Zijn huis is in de geest van de mens

 

Het Derde Testament, Sectie 1, De Tweede Komst van Christus, Het Derde Tijdperk van de Openbaring, Hoofdstuk 1, In afwachting van de Tweede Komst van Christus,vers 3 "Die 1 september 1866 was de geboorte van een nieuw tijdperk, het begin van een nieuwe dag, het "Derde Tijdperk", dat voor de mensheid aanbrak.

De Heer bouwde voor zichzelf een huis, zoals Hij dat deed in Nazareth in Maria, zijn moeder, die van zichzelf uitging als de reine Geest, en Hij vroeg om Jezus genoemd te worden. In zijn perfecte lichaam leefde Hij op aarde en Jezus was Zijn huis. In de derde keer woont HIJ in de geest van ieder mens en degenen die zich vergeestelijken zullen met Hem communiceren van geest tot geest.

HIJ is de dageraad van het opstijgende, nieuwe tijdperk van licht en ware broederschap onder de mensen, waarin God zelf het voortouw neemt.

De Drie-enige God, de Vader, die de eeuwige, volmaakte en rechtvaardige wet is, en de Zoon, die de barmhartige liefde en het Woord is, en de Heilige Geest, die de moederlijke tederheid en de wijsheid van de Vader is, deze drie samen zijn slechts één, verenigt zich met de mens van lichaam, ziel en geest. God woont in de geest van de mens, die zijn geweten is, de goddelijke vonk, die de ziel leidt en de ziel het lichaam.

De vergeestelijkte mens, geleid door God zelf, kan nooit verdwalen en zal nooit naar de dood moeten kijken, de grote duisternis. Hij zal geen begeleiding van buitenaf meer nodig hebben en ook niet meer zoeken, omdat de vader, die in hem woont, hem de perfecte weg door het geweten laat zien. 

HDT, Hoofdstuk 1, De wederkomst van Christus - Hoofdstuk 19, De Drie-eenheid - Hoofdstuk 20, Maria, de moederlijke liefde van God  https://www.friedensreich-christi-auf-erden.com/das-dritte-testament/downloads-audio 

We zien vandaag de dag de strijd van het materialisme tegen God en de mens. (Openbaring van Johannes, hoofdstuk 12).  Maar maak je geen zorgen, want God is een onsterfelijke geest, Hij kan niet verslagen worden door het materialisme, omdat Hij de materie heeft geschapen. Deze strijd is toegestaan door de Vader der Werelden. Hij test ons hart en doorzoekt onze geest voor goed zaad. Dit zijn deugden en onze gedachten, woorden en goede daden. Dit zaad is de tarwe die we in de schuur brengen.

Mensen zijn niet langer zonen en dochters van God, zoals in de christelijke jaartelling, maar ze zijn de kleinkinderen van de derde jaartelling, die in 1866 in Mexico begon met Roche Rojas. Het derde, Marian-trinitaire tijdperk wordt vertegenwoordigd door Elias, wiens geest werd belichaamd in Roche Rojas. De kleinkinderen van het derde tijdperk zijn geïncarneerde of gedesincarneerde (in het hiernamaals levende) spirituele wezens, spiritualisten genaamd. De spiritualistische leer van het Derde Tijdperk, die we hebben in het Boek van het ware leven en in het compendium daarvan, het Derde Testament, zijn de wegwijzer voor het bereiken van onze vergeestelijking. 

Comments

Popular posts from this blog

Who knows the Son, knows the Father

DMSO and MMS inactivate Corona Virus

A Test (Teaching) in Humility