Het Derde Testament gebaseerd op het Boek van het ware leven


We staan aan het begin van de genezingstijd van het Trinitaristisch-Maritieme tijdperk van de Heilige Geest.

"Als licht geen bron is, leven we in de eerste dimensie (duisternis)!"

Op 1 september 1866 begon voor ons een nieuw tijdperk, het tijdperk van licht en liefde.
Zoals Hij zijn discipelen had beloofd, kwam Christus, die onze Vader is, weer tot de mensheid aan de rand van de afgrond om deze te bevrijden van de hand van de farao, die een steeds geavanceerder materialisme is.
Zijn boodschapper, Roche Rojas, begon op 1 september 1866 in Mexico-Stad de weg te bereiden voor Christus, zoals Johannes de Doper dat deed in de woestijn, gevuld met de geest van Elia, die altijd de goddelijke voorloper was.
Roche Rojas, een boodschapper van God, begon in 1866 met het opzetten van ontmoetingsplaatsen in de buitenwijken van Mexico-Stad waar gewone mensen zonder geloofsovertuiging elkaar ontmoetten en door hem werden voorbereid op hun missie om Christus te dienen als "stemdragers".

Van 1884 tot 1950 keerde Christus terug naar de mensheid in de wolken (geestelijk) om zijn leer van het heil te brengen. Zijn uitverkoren "stemdragers", ook wel gouden veren genoemd, zoals Damiana Oviedo, uit de goddelijke proclamaties die zij in trance ontvingen en op zijn bevel, schreef het Boek van het ware leven, dat de wijsheid van God is, als een erfenis voor de mensheid en als het fundament van het Derde Testament, de derde keer van de verlossing, die noch mozaïek, noch christelijk, maar geestelijk wordt genoemd.

Voor meer informatie, zie de sectie
https://www.friedensreich-christi-auf-erden.com


Comments

Popular posts from this blog

Who knows the Son, knows the Father

DMSO and MMS inactivate Corona Virus

A Test (Teaching) in Humility